Hallå där! 
 
Vad gör ni? Jag gör faktiskt inte så mycket alls – går runt och plockar undan lite typ. Det är verkligen ett konstant plockande med småbarn. Jag som tyckte det var nog som det var när jag bara bodde med Fredrick, haha. 
 
Kommer ni ihåg klockan från Deewatch som jag visade er i höstas? Jag älskar den verkligen och den gör sig så snygg till vardags som till fest. Det är så roligt att det är f.d. VDn på Daniel Wellington som varit fram och tagit fram dessa damklockor – för visst ser man inga likheter alls? 
Eftersom ni är så goa mot mig så vill jag vara lika snäll tillbaka och har därför tagit fram en kod till er som vill köpa en likadan. Koden ger er 15% rabatt och gäller fram till julafton den 24/12-16 – ett härligt julklappstips till någon du vill visa lite extra uppskattning. Min mamma älskar min och har hunnit låna min flera gånger om, så jag kanske ska investera i min egna 15-procentare, haha. 
Koden du använder dig av är goteborgsmamman15
 
Nu ska jag hämta lite kaffe och sedan blir det dammsugning här hemma. Jag brukar hälla i såna där små doftkulor i (kanske lite för många) så efteråt luktar det alldeles, alldeles underbart 🙂 
 
Ha en fortsatt fin dag! 
 
Kram. 
 
 
I samarbete med Deewatch. 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Jäklar vad snygg den klockan var 🙂

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *