Heej! 
 
Vad gör ni? 
Vet ni vad? Helt plötsligt blev jag helt galet nervös inför morgondagen. Vi ska vara på ultraljud vid luch och jag kan knappt bärga mig tills jag får se den lilla busen igen. Och tänk om vi kan se könet? Jag är verkligen som ett barn – nyfiken i en strut! 
Jag var tillochmed så nyfiken en julafton när jag var liten, att jag frågade mamma kvällen innan om jag fick öppna fler än ett paket på juldagsmorgon. Mamma sa ja och det slutade med att jag hade öppnat allihopa som låg fanns att hitta där under granen 🙂 
 
Vi har tänkt kolla könet imorgon och har gjort det på båda tjejerna innan. Har ni eller kommer ni försöka se vilket kön det är på rutinultraljudet? Varför? Varför inte?
 
Hoppas ni har en fin kväll! 
 
Kram.
// Jag sitter och kliar Julia i håret, men man kan enkelt tro att jag försöker vara en aphona som plockar loppor från mitt barn, haha. Jag lovar att jag bara kliar! Ni ser väl hur hon njuter?! //
 
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Med våra två första så fick vi inte veta vid rul, utan då fick man betala och boka för könsultraljud. Man fick åka till Gbg också 🙂 Men dem har äntligen börjat säga nu vid rul om man vill och vi tog reda på med yngsta.

Svara

Så fick vi göra med Elise! 600:- fick vi betala för att veta att denna lilla donna fanns i magen, haha 🙂 Åh, mysigt <3 Kram.

Svara

Vi kollade könet i v.19 (RL). Då sa dom tjej, men det kom ut en liten kille ändå haha. Men blev en kul överraskning 🙂

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *