God morgon mina sköna!

Har ni haft en bra morgon? Det är äntligen fredag igen och snön ligger alldeles vit över Göteborg – det var minst sagt på tiden! Jag älskar snö och ska försöka ta mig ut med Elise i helgen så hon får känna på vintern i form av snöbollar och snöflingor 🙂

Idag blev det ingen juice för min del – barnen sov fram till för ett par minuter sedan och jag kunde höra hur Elise försökte ropa till sig Emmy för att leka. Hon blir så lycklig av den lilla hunden och jag är så glad att hon fått växa upp med henne under den här tiden. Hursomhelst så blev det smörgås till frukost och syster var på besök.

Kaffekoppen är drucken och det är dags att få lite jobb gjort innan den här dagen kan börja på riktigt.

Har ni några planer för dagen eller helgen?

Kram.

hund

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Vilken sötnos till hund! 😊

Svara

Men gulliga du! Tack <3 Kram.

Svara

men åhh så gosig bild på huden, så söt!!

Svara

Åh, vad fin du är! Tack <3 Kram.

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *