Hej på er!

Ni kan aldrig gissa vad jag har fått gjort idag – jag har äntligen fått gjort mitt första träningspass efter förlossningen! 35 minuter cykling som gick förvånansvärt bra om jag får säga det själv. Jag har inte tränat sedan i somras så visst blev jag andfådd, men då finns det ju något att träna upp och fler mål att sätta tänker jag. Mitt nyårslöfte om att springa milen under 45 minuter står fortfarande kvar – jag älskar träning och det är bara planering och rutiner som behöver sättas. Har ni några träningsmål?

Efter passet blev det en juice och nu har jag precis hällt upp en varm kopp kaffe som jag prydde med en klick grädde från gårdagens pannkakor.

Jag och Elise ska titta färdigt på Ice Age och sen ska det vikas kläder. Vi ska ha besök vid 16 och eftersom det är -7 grader ute så gör vi nog rätt i att stanna hemma idag – kyla är helt enkelt inte min melodi, haha.

Kram till er.

coffee juice juice4

// Dagens juice innehåller fänkål, päron, ingefära och clementin. SÅ god! //

Du kanske också gillar

6 comments

Svara

Åh, inget är ju bättre än hemmagjord juice. Jag har precis börjar springa igen efter längsta uppehållet någonsin, så måste börja sätta upp delmål!

Svara

Så är det! Juice är så gott och oftast väldigt enkelt att göra 🙂 Duktiga du! Vi får pusha varandra tycker jag! Kram.

Svara

det lätt väldigt gott.

Svara

Det var det 🙂 Testa! Tusen kramar.

Svara

det lätt väldigt gott.

Svara

Det var det 🙂 Testa! Tusen kramar.

Kommentera