God kväll älskade ni.

Hur mår ni? Förlåt för den sena uppdateringen men dagen har gått i ett. Tanken var att både jag och Fredrick – som tog en vilodag från träningen – skulle åka iväg med barnen till något ställe utanför staden, vi skulle bara gå förbi stranden först och hälsa på de andra. Problemet var väl att jag var före i tanken och hade med mig badkläder till oss och sedan spenderades dagen i solen istället.

Till lunch blev det pizza och toast från ett ställe som ligger här precis vid vattnet och som gör magiska smörgåsar. Testa det om ni åker förbi! Ser ut som en liten truck mitt på Torboles strandpromenad 🙂

Nu har vi precis kommit hem efter ännu en grillkväll och det är dags för barnen att sussa tidigt. Jag och Fredrick behöver lite egentid och hoppas att vi hinner kramas framför någon film med en påse M&M’s, världens bästa resegodis.

Hoppas ni får en skön tisdagskväll.

Kram.

DSC04843 DSC04840 DSC04836 DSC04835 DSC04834 DSC04833 DSC04831 DSC04825

// Jag måste få skryta med att jag sprang 5 km på 21:49 igår – i denna värmen! Idag avstod jag dock. 30 grader varmt var tillochmed för varmt för mig. //

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Kommentera