Hej!

Det är ingen myt om att man har det bäst som barn och det finns många anledningar till att känna en viss avundsjuka för våra små. Här kommer ett par anledningar till varför jag avundas mina barn.

… Blöjspringandet. Det är helt okej att springa runt i ett enda plagg hemma trots att man har besök. I detta plagg kan du även kissa, bajsa och smygfisa utan att någon bryr sig. När du uträttat dina behov är det dessutom någon som tar sig tid till göra rent dig och byta så att du kan börja om på nytt.

… Snackandet. Du kan svära, göra pruttljud eller hitta på egna ord – och allting är bedårande.

… Inga problem. Det finns absolut inget att oroa sig för när man är barn. Du behöver inte städa, söka jobb, jobba eller tjafsa med din partner – det värsta som kan hända är att nallen inte får på sig tröjan och då finns det alltid någon där som kan göra det åt dig.

… Maten är serverad. Tänk om vuxna också kunde ha en egen kock som bara ställde fram maten till dig stup i kvarten – behöver jag säga mer?

… Kläder. Mamma och pappa ger upp sina egna inköp för att du ska få nya kläder. De säger att det är roligare att köpa till barnen än till sig själva och snart får du väl en egen walk-in-closet. Kim Kardashian, släng dig i väggen!

… Åka vagn. Tänk att bli körd precis överallt? Efter ett par månader får du gå en del själv, men så fort du tröttnat är det bara att hoppa upp igen.

Fyll gärna på listan! 🙂

Kram.

DSC03829

// Maten serverad! 🙂 //

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

6 comments

Svara

Härlig lista du har gjort. En sak till som är fördel med att vara barn, man får sova när man vill, hur man vill och vart man vill. 🙂

Svara

Hahaha, VÄLDIGT sant! Bästa fördelen hittills. Kram <3

Svara

Klockren lista !

Svara

Tack! 😀❤️ Kram!

Svara

Underbara fördelar som man så gärna ger till det bästa man har i livet 🙂
Kram
http://blogg.loppi.se/mammalinda

Svara

Jag kan inte annat än att hålla med <3 Ha en underbar dag! Kram <3

Kommentera