God kväll vackraste ni.

Hur är det med er? Jag och Fredrick sitter ute på altanen i mörkret medan Elise kollar film och Julia sover. Jag har ätit så mycket plockmat att magen snart spricker, men åh, så gott det var. (Det var nog för övrigt inte själva plockmaten som gjorde mig mätt – snarare Elise Smurf-kex efteråt, haha. Riktiga smörkex är ju galet gott ibland, inte sant?)

Idag har vi besökt en stad som heter Noli här nere på kusten. Otroligt vackert och vi fick verkligen se Italiens bästa sida. Jag fick smakat på världens godaste glass på en glasseria som fått utmärkelser de senaste åren. Favoriten blev Creme Chantilly – en krämig, fluffig och gräddliknande glass som smakade ljuvligt.
Under vår utflykt stötte vi på ett par från Norge med deras två barn och ni vet när det bara säger vänskaps-klick? Så kändes det idag. Ett underbart par som det bara lös om. Jag hoppas verkligen att vi ses igen!
Utflykten avslutades såklart med ett dopp i det grön-blå vattnet.

Imorgon är det fredag och vi drar härifrån. Vart vi åker, ja, det får vi se imorgon – det är inte bestämt denna gången heller. Det är verkligen inte så svårt att bila med barn och att vi ‘vågar’ lämna destinationerna oklara är ett tydligt tecken på det tycker jag 🙂

Kram på er älskade ni. Krama och pussa era nära och kära lite extra ikväll.

DSC05503 DSC05485 DSC05482 DSC05470 DSC05454 DSC05451 DSC05421 DSC05413 DSC05389 DSC05384

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Så god du er Malin og din familie❤️ Synd vi ikke rakk å henge mer sammen. Kos dere masse med siste rest av ferie. Jeg følger deres ferd videre😊 Hils resten av gjengen også håper jeg på at vi møtes igjen. Si ifra hvis dere skal til Oslo.

Svara

Ni ska ju komma till Garda bestämde vi ju! 😉 Haha! Säg till om ni har vägarna förbi här eller Göteborg – vi måste ses snart igen! Miljoner kramar <3

Svara

Så härligt ni verkar ha det 🙂 Fina bilder!

Svara

Ja, vi har det verkligen underbart! Italien är något jag rekommenderar varenda kotte att åka till 🙂 Tack snälla för komplimangen <3 Kramar i mängder!

Kommentera