Hej!

Häromdagen skulle vi åka och bada, men vad tror ni jag kommer på att jag glömt till Elise när vi är på väg mot bussen? Baddräkt såklart! Och eftersom jag uppenbarligen var för lat för att vända om så tog vi vägen om KappAhl (hon behövde ändå en ny – bra ursäkt!).

Jag tycker den är urgullig med sina fina detaljer – håller ni med? Supersöt och jag tycker den marinblå- och persikoaktiga färgen passar henne perfekt 🙂

Ett tips till er som letar efter något liknande!

Kram.

DSC02912

DSC02917

DSC02919

// 159:- på KappAhl 🙂 //

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Hon är ju så galet söt! 🙂

Svara

Men DU är ju så galet söt – tack!! Ha en fin dag <3 Kram!

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *