God morgon älskade ni!

Det. Var. Då. Självaste. Att jag inte ska bli bättre i min hals! Nu måste ni förstå mig rätt – jag är absolut inte så sjuk. Inte alls egentligen och eftersom jag kände mig rätt så okej igår så tog jag en väldigt försiktig joggingrunda igår kväll. Jag brukar känna ganska direkt om det inte kommer funka, men kroppen svarade bra och jag körde 9 km.
Men så vaknar jag idag och känner att den där retliga halsen blivit snäppet värre – så störande! Nåja, det är bara att koka upp ingefära och citron – det ska vara bra har jag hört 🙂

Hur mår ni? Har ni något att göra idag? Jag började rensa ur garderoben igår och tänkte forsätta lite idag, men det ser också ut att kunna bli vackert väder så vi ska nog ta oss ut också.
Imorgon har jag invägning och jag tänker att det ska bli god middag med efterrätt här imorgon kväll. Har ni något fint recept att bjuda på? Antingen på mat eller dessert – det står helt still! Vad är det godaste ni vet? 🙂

Här kommer en himla massa bilder från igår. Tusen tack till Universeum för att vi fick komma och hälsa på! Den nya regnskogen var superhäftig och jag kan verkligen rekommendera er att åka dit och kolla runt – det fanns inte ett enda barn som inte trivdes!

Ha en fin dag!

Kram.

DSC03080

DSC03064

DSC03077

DSC03082

DSC03083

DSC03084

DSC03087

DSC03088

DSC03091

DSC03094

DSC03097

DSC03116

DSC03115

DSC03113

DSC03105

DSC03103

DSC03101

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Oj vad fräscht och gott allt ser ut! 🙂 Jag är också förkyld just nu, men det går väl över förr eller senare…

Svara

Haha, det får vi verkligen hoppas! Jag tänker inte bli sjuk! 🙂
Kram <3

Svara

Kul event för de små! Vincent är så nyfiken på nya regnskogen. Måste ta en tur dit snarast. 🙂

Svara

Ja, men faktiskt superfint och väldigt mycket mer än hur det var förut om man kan säga så, haha. Tummen upp för Universeum! Kram <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *