I samarbete med Delikatessboxen.se.

Har vi några tapasälskare där ute? Eller ostbrickefantaster? Jag är verkligen en mix av båda och gottar gärna med mig i dessa typer av rätter så när telefonen ringde igår och en kille från DHL bad mig möta honom vid dörren så blev jag glatt överraskad över vad budet innehöll.

Jag har sagt det förr och det tåls att tas upp igen för det här är verkligen en delikatessbox utan dess like. Delikatessboxen skickar ut kylboxar med ostar, charkuterier och tillbehör som man kanske inte vågat testa annars. Förra boxen försvann samma dag och jag längtade genast till nästa. Jag minns hur kär jag blev i chokladerna som följde med – så goda!
Igår kom min andra box och jag dukade upp lite till mamma som hon kunde ha under sina barnvaktstimmar – snacka om bortskämd barnvakt, haha.

Vill ni kika närmre på den här typen av box så är det Delikatessboxen.se som gäller 🙂
Ikväll ska vi duka upp resten och bara sitta och plocka länge, länge.

Kram.

DSC03721

DSC03724

DSC03726

DSC03731

DSC03732

// Jag älskar tapas! Verkligen en box i min stil! //

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Mums, det måste jag kolla in! Älskar tapas och sån där plockmat och ostbrickor.
/Lisa

Svara

Ja, det är verkligen min svaga punkt också! Du kommer inte bli besviken 🙂 Massa kramar <3

Svara

Men oj, gud vad gott!
Kramis

Svara

Det är det verkligen! Jag älskar ost och kexen var pyttelite sega och alldeles fantastiska. Kram <3

Kommentera