Hej på er!

Ibland känns det verkligen som om livet går bra snabbt – speciellt när dagarna flyger iväg så som de gör sedan man fick barn.
En stor stress hos mig blir att hinna med allt det där nödvändiga – förstå mig rätt. Jag syftar på städ, tvätt, disk och att bara lyckas hålla ordningen omkring sig.

Jag har länge varit inne på att anlita ett företag som hjälper till med städningen här hemma någon gång då och då, men har inte riktigt fått tummen ur. Jag har hört mycket gott om DS Facility Management, som jag skriver detta inlägget med, men det ligger tyvärr i Stockholm. Och nog för att jag kan läsa på deras hemsida att de kan åka längre sträckor så känns Göteborg i längsta laget, haha 🙂
Ett tips till er som bor närmre helt klart!

Har ni städ hemma eller andra idéer om hur man kan få livet att gå ihop? Den tiden det tar att städa lägger jag mycket hellre på lek och bus 🙂

Ja, men då drar vi igång en tvätt här hemma då, haha. Kram på er!

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *