Hej på er fina ni!

Hoppas ni har haft en fantastisk dag med massor av sol 🙂 Fram till runt 15-tiden så hade solen pressat på bra här hemma och det var nästan svårt att veta vad jag skulle ta på barnen när vi skulle till affären. Klänningar fick det bli och sedan en klick solkräm på Elise och skynke över vagnen för att täcka Julia. Jag har hört att bebisar har ungefär 4 gånger så tunn hud som oss vuxna – kan det stämma? I vilket fall så tycker jag man ska vara rädd om de små och deras hud <3

Imorse körde jag ett stenhårt 40 minuters träningspass här hemma i vardagsrummet och det känns fortfarande i kroppen – så skönt! Ibland får man helt enkelt bara till det och det kommer fram lite jäklar anamma – eller hur?

Den soliga dagen till ära har jag faktiskt burit klänning och en av mina absoluta favoriter när man kommit in i ett semestermood. Den är verkligen bara att dra på och man slipper bh – det är mycket värt tycker jag, haha! Dessutom är den löjligt bekväm.

Nej, nu är det dags för kvällsmys – jag är supertrött! Ha en fin kväll.

Kram.

DSC02856

DSC02862

DSC02863

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Kan nog stämma om barns hud, har också hört det 🙂

Svara

Åh, skönt att höra att någon annan också hört det – då kanske det stämmer 🙂 Kram! <3

Svara

Har ingen aning om det där med barnens hud, men det låter ju inte helt orimligt. Min man som är apotekare i grunden skrev ett inlägg om barn och solskydd på vår blogg för ett tag sedan, Till exempel om varför solsprej för barn är dåligt. Tips! http://bakingbabies.se/2015/09/13/lakemedel-och-barn-del-2-solskydd/

Svara

Åh, vilket supertips! Tack för att du delade <3 Kram! <3

Kommentera