God morgon underbara måndag!

Hur mår ni? Jag hoppas ni har sovit som prinsar och prinsessor!
Idag kunde dagen inte ha startat bättre och något som började i stolthet övergick till lycka och tårfyllda ögon.
Imorse ställde jag mig på vågen och vägde 100g mer än igår. Det gör mig absolut ingenting och det är ingen viktuppgång i mina ögon utan kan bero på så mycket annat.
Men så slog det mig att jag skulle ta efter-bilder nu på morgonen. Jag tog förebilder dag 1 med Foodbox och var bestämd med att inte titta på dem förrän just idag. Nu är bilderna tagna och jag satt gapandes framför datorn.

Jag har ätit massor med mat. Jag har inte tränat överdrivet mycket. Jag har ätit på kvällarna. Så HUR kan jag se ut SÅ DÄR?!

Jag är så stolt över min prestation att jag blir alldeles rörd och så jäkla glad. Jag är glad över hur Fredrick gett mig tid till att få träna, men också för att han stått ut över de dagar jag inte varit på topp (= när jag varit en riktig ragata rent ut sagt, haha). Men jag är även glad för att jag fortsatte när det kändes som om dagarna stod still och jag bara ville ge upp.

Idag är det invägning och mätresultaten kommer upp senare tillsammans med bilder.
Jag säger bara YES!

Ha en fantastisk dag älskade ni. Tänk på att din förändring kan börja nu.

Kram.

IMG_3609

IMG_3613

IMG_3615

IMG_3617

// Såhär känner jag mig idag – fri som en fågel! //

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Underbart ju!!!

Svara

Ja! Taaack❤️❤️ Massa kramar!

Svara

Härligt då du känner att det går åt rätt håll. 1 hg är ingenting. Jag kan pendla 1 kg på en dag. Lycka till på din fortsatta resa.

Svara

Vet du vad min sambo kallar det där kilot? Bajsad eller icke-bajsad, haha!
Tusen tack älskade du❤️ Miljoner kramar!

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *