I samarbete med Footway.

Hej på er goingar!

Jag måste faktiskt få slå ett slag för en av de grymmaste internetbutiker jag någonsin stött på – om inte den absolut bästa. I fredags fick jag äntligen tummen ur och beställde ett par sommarskor. Jag ville ha ett par som både går till byxor, klänning och passar bra till vardag och grillfester. Det är faktiskt inte helt enkelt alla gånger och jag visste att jag var ute efter en viss beachlook – inte för mycket och inte för lite 🙂

På Footway.se möttes jag av ett väldigt enkelt system där du börjar med att välja vilken storlek du har, för att sedan gå vidare till själva stilen. Inte nog med att det är så enkelt och att du möts av hundratals skor, jag fick hem dem idag. Beställde i fredags och uthämtade på måndagen. Är inte det supergrymt?!

Ett hett tips till dig som är ute efter ett par skor och även till dig som kanske har lite bråttom 🙂 Så bra om du frågar mig! Vill du beställa ett par likadana så hittar du dem här inne under Tommy Hilfiger-kategorin.

Tack för det Footway – nu lär mina fötter trivas som foten i skon 🙂

Kram.

DSC03470

// Supersnabb leverans och glasögon på köpet hos Footway.se, //

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *