I samarbete med Bakboxen.

Hej på er!

Igår fick jag hem ett otroligt gulligt paket i rosa och vitt – så gullig kombination!
Paketet kom från Bakboxen och innehöll en himla massa ingredienser för att kunna göra Hi-Hat Cupcakes med nötkrämsfyllning! Alltså hörrni, hur gott låter inte det? Jag tänkte att jag skulle passa på att baka dessa till midsommar – tror det verkligen de skulle gå hem 🙂

Bakboxen är ett företag som skickar ut just sånt här; inspiration och tillbehör för att alla ska kunna baka och bli en mästare på bakverk!
Jag är verkligen ett totalt bakfreak, men sedan jag träffade Fredrick så har vi haft så mycket annat för oss att jag inte hunnit med denna underbara hobby. Vi fick ju barn ganska snabbt och ja, då finns det inte särskilt mycket tid över, haha.
Men nu är det baskimej ändring på detta – här ska bakas!

Nu är jag riktigt sugen på att göra mina första cupcakes – ett bakverk jag aldrig gjort förut.
Resultatet kommer vid midsommar – missa inte det!

Kram <3

DSC02799

DSC02809

DSC028082

// Jag älskar när företag lägger ner lite extra tid och kraft på att paketera det fint och använda fina boxar – något Bakboxen lyckas superbra med! Tusen tack Bakboxen för att ni ger mig tillbaka inspirationen 🙂 //

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Det är ju så kul att baka. Man blir nyfiken på den boxen helt klart…funderar lite på att testa den lilla boxen snart.

Svara

Jag längtar såå efter att få baka! Tänk hur mycket jag kommer smälla i mig efter den här dieten? Haha.
Kram <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *