Hej!

Jag är så glad för att ni tar er tid till att läsa, kommentera, gilla eller bara kliva in här och se på bilderna – MER än glad!
Därför tänkte jag att det kunde vara en fin grej att hylla er, mina läsare, och dela med mig av era bloggar i ett inlägg. Alla som kommenterar sina bloggar i kommentarsfältet kommer finnas med i listan – här glömmer vi ingen! 🙂

Så kommentera på – släng iväg era länkar så sprider jag dem vidare!

Kram till er goingar!

Bakgrund

Du kanske också gillar

18 comments

Svara

Vad kul 🙂 Jag vill gärna ha tips på fler bloggar att läsa 🙂

Svara

Kul! Jag också! 😀 Kram <3

Svara

Här kommer min som snart är tio år gammal!
http://www.sara1.devote.se

Sjuksköterska på akutmottagning i Göteborg. Har en tiomånaders flicka och bor tillsammans med sambo i Kungsbacka. Har spelat mycket handboll genom åren och älskar löpträning. Väl mött!

Svara

Oj, det är bra jobbat! 😀 Kul med en sjuksköterskeblogg tycker jag! 🙂 Kram <3

Svara

Vilken kul grej snygging, glöm inte min blogg 😉 puss på dig! <3

Svara

Glömmer dig aldrig <3 Puss finis! <3

Svara

Brukar kika in då och då! ^^

Svara

Åh, vad roligt att höra 🙂 Du är välkommen när du vill och hela tiden <3 Kram!

Svara

Hehe så som facebook spammas av mig så har du nog märkt de (a)
http://nouw.com/rosachica

Svara

Haha, söta! <3 Du är fin! Kram <3

Svara

Åh kul fina du, ska vi köra ett länkbyte? 🙂

Svara

Hej finis <3
Jag har svarat dig på Insta-DM!
Kram <3

Svara

Jag brukar läsa din blogg. Nu bloggar jag bara om recept inom mat-bak även om jag har tre barn (-09, -14, -15) och älskar träning speciellt löpning. Startar alla dagar (utom söndagar) med ett träningspass runt 5 på morgonen innan barnen går upp. Så älskar god mat och träning 😀

Svara

Åh, vad roligt! ”bara” om recept mat och bak, haha! Det är inte så bara – jag är en riktig sucker för just mat och godsaker!
Härligt att du är så otroligt aktiv – heja dig!
Massa kramar <3

Svara

Men gud så kul!
Jag har bytt fokus på min blogg från bebis/föräldraskap till viktminskning och träning. Har gjort nästan samma resa 2010 när jag gick från 115 kilo till att debutera i Bodyfitness 2014. Nu måste jag ta mig i form igen, inte det lättaste alltså….
Kram på dig

Svara

Åh, vad roligt att du tycker det! Låter som en fantastisk blogg! 🙂 Kram <3

Svara

Vilken rolig idé Malin, du har en underbar blogg och jag är mer än gärna med på den VIP-listan 😉

http://mittglammigaliv.se/
Jag bjuder på glimtar från det glammiga livet från hetsätande preggo till fullfjädrad lattemorsa, och allt däremellan. Det vill säga en gnutta pinsamheter, ett gäng nyttiga favvorecept, några pysseltips, en del inredningsinspiration, ett och annat barn/bäbisbus och förhoppningsvis bjuder jag även på ett gott skratt eller två ♥

Svara

Haha, aww, vad söt du är! Då skriver jag in dig 🙂 Kram! <3

Kommentera