God morgon!

Såg ni Nyhetsmorgon precis? De gick igenom hur viktigt det är att ha barn bakåtvända i bil så länge det bara går. När öronen går över ryggen på den största bilstolen  vänder man dem framåt. Jag tycker det är obehagligt att se videos där de visar hur ett barn rör sig under en krock och hur stor sannolikheten är att bryta nacken pga deras tyngre huvuden. Usch! Bakåtvänt it is!

Har ni sovit gott? Elise ville inte riktigt vara med inatt och drömde en hel del mardrömmar tror jag. Jag, Julia och Elise sover i samma säng och det var ett tillfälle där Julia vaknade av storasyster, men i övrigt sov hon hela natten. Så skönt! Jag känner mig mör, men ändå utvilad 🙂

Igår testade vi för övrigt en sån där färdig tacosbox från Old El Paso. Vi testade Smoky Chicken Tinga och den var faktiskt helt okej, även om jag tycker tacos ska vara med köttfärs 😉 Dock absolut en rolig variation till den vanliga fredagsmaten!

Nu ska jag ta vara lite på tystnaden här hemma innan barnen vaknar. Hoppas ni får en fantastisk dag.

Kram.

// Såsen som kom till var SUPERSTARK och inte någon medium enligt mina smaklökar, så var försiktiga med den, haha. // 

// Banan är ett måste i min tacos! Har du någon udda ingrediens till din? Jag har hört att ananas ska vara en hit? //

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *