God morgon!

Tjoho! Idag är det måndag och en ny vecka börjar. Jag älskar måndagar just för att de oftast brukar vara ganska lugna här hemma och jag får chansen att planera resten av veckan på det sättet jag vill. På måndagar brukar jag och tjejerna bara mysa och det blir gärna en extra kaffekopp eller två 🙂
Så välkommen måndag!

Idag har vi absolut ingenting planerat och det ska bli himla skönt. Vädret ska vara sisådär så vi kan med gott samvete sitta inne och titta på film om vi vill 🙂 Vad ska ni göra?

För någon vecka sedan började Julia röra på sig och man ser hur hon kämpar sig upp i sin grodställning innan hon skjuter ifrån – hon försöker krypa! Man kan verkligen se hur hon kämpar och tränar på att ta sig framåt och jag smälter lite. Min lilla docka!

Nu ska jag äta frukost. Barnen sover fortfarande och jag saknar dem redan.

Ha en fin morgon älskade ni.

Kram.

DSC02585

DSC02589

DSC02595

DSC02598

// Vår lilla tjej! Som du växer! <3 //

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *