God morgon! 
 
Visst är det härligt med lördag? Vi kom hem himla sent igår kväll och nackdelen när man bor i stan är att det ibland kan bli fullknökat med bilar – som igår. Det fanns inte en enda plats och jag kände bara hur mina ögon började gå igen. Man kan säga att Fredrick fick ta över medan jag och Elise gick upp och gjorde oss redo för sängen, haha. Jämställt förhållande! 
 
Gårdagen var så himla mysig! Vi var på event hos Kurragömma – en leksakbutik i Borås. Det var helt klart värt att åka den lilla extra biten för och vi hade en underbar kväll.
Guardian Angels var där och pratade om sitt upplägg med sina böcker, målarböcker och pyssel – något jag tycker ni borde kika in. Kvinnan i rosa på bilderna berättade att hon utgått från sina tre döttrar när hon skapat just Guardian Angels vilket gjorde det hela lite extra fint tycker jag. 
Emil Gullhamn kom dit och sjöng hans och Elin Lantos låt ‘En stilla jul’ – också en låt som är värd att lyssna lite extra på 🙂 
Förutom detta så var det tävlingar, godisbuffé, fullmatade popcornmaskiner och väldigt trevliga bloggare på plats. 
Tusen tack till Kurragömma för den här fina kvällen vi sent kommer glömma! 
Jag ser dock att jag missat bild på goodiebagen – den får komma upp i ett senare inlägg 🙂
 
Nu startar vi dagen tycker jag! Vad ska ni göra idag? 
 
Kram.
 
 

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Superkul att ses igår 😉 Visst var det helt magiskt, sån härlig butik 💕

Kommentera