Hallå på er! 
 
Ska jag vara ärlig så är det såå härligt att vara hemma. Missförstå mig rätt – jag har sällan varit på ett härligare ställe än just Falkenberg Strandbad, men jag är en sån där person som trivs ruggigt bra hemma. Här kan jag småäta från kylen, springa runt i Fredricks kalsonger och inte behöva tänka på att någon annan ska se mig om jag matchar fel. Borta bra men hemma bäst klingar väldigt bra i mina öron. 
 
När vi hämtade tjejerna så slängde de sig båda två i Fredricks armar. Det var så fint att se och mitt hjärta blev alldeles varmt av kärlek. Jag har verkligen sån himla tur när det kommer till all kärlek som svärmar runt mig vareviga dag. Inte nog med att jag kommer från en kärleksgruva, jag har också lyckats hitta en perfekt kille med en perfekt familj och tillsammans har vi fått två fantastiska barn och väntar på en tredje. Vad sjutton vill jag uppnå härnäst? Det finns ju inget som slår detta. 
 
Jag tycker vi alla ska ägna en minut åt att tänka över vad vi är tacksamma för här i livet. Alla har vi våra upp- och nedgångar, men att fokusera på det som är bra tror jag hjälper oss att ta oss igenom det som är tufft. Vi finns ju alla här för varandra.
 
Nu ska jag ta itu med den lilla illamående-känslan jag har. Säg inte att jag börjar bli sjuk ..
 
Ha en fin kväll! 
 
Kram. 
 
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *