Hej! 
 
Jag känner mig som en ny människa – och vi har inte ens fått sova ut än. haha! 
Hela förmiddagen har gått åt till att SPA:a här på Falkenberg Strandbad och efter det mötte vi upp två av Fredricks kompisar för att äta Sveriges absolut godaste pizza på Lilla Napoli. Såå god! Tusen tack till dig som tipsade om det här i bloggen :)! 
 
Nu har vi köpt godis på ICA och precis checkat in på rummet. Hotellchefen uppgraderade oss till juniorsviten och vi njuter verkligen till 110%. Det känns som om vi befinner oss i någon vacker strandstuga i USA – det är verkligen så fint att jag måste nypa mig i armen. Massor av bilder kommer när jag hunnit fota varenda milimeter här hemma. 
 
Vid 18 är det middagsdags och fram tills dess ska vi göra absolut ingenting. Jag tänkte springa en stund först, men så kom jag på mig själv med att det är just den här göra-ingenting-tiden som vi behöver. 
 
Hoppas ni får en härlig söndagkväll.
 
Kram. 
 
// Falkenberg Strandbad. Underbart! Tusen tack till Manifest PR för vinsten! //
 

Du kanske också gillar

6 comments

Svara

Låter underbart!

Svara

Det är det verkligen! Hoppas du också har en fin kväll <3 Kram <3

Svara

Vi var där i februari, och herregud vilket ställe det är. Njut – och frukostbuffen är också fantastisk =)

Svara

Vilken fin liten mage du har Malin. Kanske en lite för privat fråga, vad vet jag… Men vad har du för relation till din pappa? Vad har ni för namnförslag på er bebis? Tack för en härlig och inspirerande blogg. Kram

Kommentera