God morgon! 
 
Det hinner nästan inte gå en sekund efter att Elise vaknat innan hon säger ”barnprogram” och vill att man sätter på tvn och Barnkanalen. Det hade visserligen kunnat ge mig en extra sovmorgon, men så har vi ju lill-marodören nummer två här hemma och hon är inte sen med att vakna och hoppa runt i sängen som en känguru. Hon kastar sig verkligen från sida till sida och det går åt rätt så mycket energi åt att hålla koll på att hon inte faller ner för kanten, haha. Nåja, det är ju kul att de är glada iallafall – sova kan man göra när man blir gammal! 🙂
 
Igår kväll blev det tacos till middag – det var verkligen längesen! Jag kommer ihåg hur välfyllda de här hyllorna var på ICA när jag jobbade där, men när alla handlat mat för fredagskvällen så ekade de tomma. Hur många av er har tacos som en stående favorit på fredagar? 
 
 
Idag tänkte jag att vi skulle ta en sväng till XXL och se om de kan ha några bra vinterkängor till Elise. Vi köpte hennes förra där och var så nöjda med hur täta, varma och enkla de var att ta på när snön kom. 
Annars står inte mycket på att-göra-listan idag. Vad ska ni hitta på? 🙂 
 
Kram.
 
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *