Hej godingar! 
 
Vi har varit vakna sedan 06:15 imorse och nu börjar det sätta sina spår, haha. Jag som hade sååå mycket tid imorse glömde mitt i vår sengångarmorgon att sätta tillbaka minneskortet i kameran vilket betydde att jag inte själv kunde ta några speciellt roliga bilder under vår morgon hos Stena Line. Tji fick jag, men jag får helt enkelt kolla runt och låna lite bilder istället. Morgonen var fantastisk och jag visar gärna bilder när jag får tag i dem 🙂
 
Sålänge tycker jag vi pratar vecka 14! Vi går ju in i vecka 15 redan på torsdag, men den här veckan har sprungit iväg och jag har inte hunnit fota magen. 
Hursomhelst, här är uppdateringen på vad som händer den här veckan! 
  • Idag har vi 182 dagar kvar till BF. Med Elise gick jag över 3 dagar, med Julia 10. Men att det ”bara” är 182 dagar är ju galet! Säger jag ”maj” så känns det lugnare, haha.
  • 35% av graviditeten har passerat. 
  • Bebisen är ca 6,5 cm lång. 
  • De inre organen mognar och barnet rör sig mjukare och kan vrida på alla sina leder. Nu börjar det också växa hår på huvudet! 
  • I den här veckan kan man börja lyssna på barnets hjärtljud hos barnmorskan. 
  • Bebisen börjat träna in- och utandning och fyller därför lungorna med fostervatten. 
  • Min mage är större än vid samma tidpunkt de tidigare graviditeterna, och det är tydligen helt normalt om man fött barn innan.
  • 4 kg mer väger jag – vart ska detta sluta? Haha. Jag kunde faktiskt ärligt talat inte bry mig mindre – jag lever som jag brukar och frossar inte i godsaker – än 😉 
  • Vissa kvällar känner jag den där kolossala tröttheten och jag somnar många, många kvällar på Fredricks bröst. Att Julia lägger sig redan vid 19 och Elise klarar sig själv med lite leksaker gör väldigt mycket. 
Annars mår jag strålande! Jag hinner ju inte tänka på att jag är gravid samtidigt som det känns som om vi varit fast i de här ”tidiga” veckorna för evigt, haha. 
Är det någon mer gravid som läser? 🙂 
 
Kram.
 
// Vecka 14! //
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Hej. Vi går in i vecka 10 nu☺️ Första barnet för oss😄😍

Svara

Åh, vad mysigt!! Ni har såååå mycket att se fram emot! Kram och lycka till <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *