I det här inlägget vill jag verkligen på att hylla dig, dig och DIG! Jag är så förbaskat tacksam för att ni tittar in här varje dag, för att ni tar er tid till att läsa om både mina tråkiga och roliga dagar. Ibland kan jag inte förstå att det är just mig ni läser om, att det är mig ni skriver fina kommentarer till och att det är min blogg som ni läst när vi ses på stan. Det är lite övermäktigt och så jäkla roligt! 
Tack, tack, tack! 
 
Jag önskar att jag kunde krama om dig som sitter där och berätta hur roligt jag tycker det är att blogga. Att få skapa, skriva vad jag vill och fotografera tills kameran brinner – det är ren magi! 
Till detta hör ju även till att jag såklart vill veta vad ni gillar att läsa om här inne och vad ni vill se mer av. Så kör på – kommentera så att tangenterna brinner!
 
Kram till er världens bästa ni. Var glada och lyckliga – det är därför vi lever! 
 
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Det är underbart när man inser hur tacksam man kan vara, antingen för sina läsare, arbetskamrater eller helt enkelt sitt liv. Man blir varm inombords 😃 Jag var på rul igår blir en liten pojke till "triss" kom tillbaka till jobbet o berättade givetvis för alla Goa arbetskamrater. fick massa kramar men en stack ut extra mycket fick en puss på kinden av en tre pojksmamma på jobbet o det kändes enda in i själen. Fick tårar i ögonen vet ej varför men det kändes så genuint..

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *