Imorse när jag svängde förbi Metrostationen på väg till Elises förskola så fick jag se rubriken och roffade snabbt åt mig 5 stycken tidningar. Jag stannade vagnen och bläddrade fram till jobb sidan. Och där var hon: min mamma! 
 
Jag är så stolt, överväldigad och glad över att få se henne där i tidningen för jäklar vilken grym kvinna hon är. Nog för att hon är min mamma och att jag är något jävig, men det var också just precis den här kvinnan som gjorde det lättare för mig att stå framför klassen i skolan och som lärde mig att det är bara en till av mig som sitter där i publiken.
 
Har ni 1 minut över så tycker jag verkligen att ni ska lyssna. 5 enkla knep (+1 bonus i tidningen) för att just du ska kunna stå och prata orört inför publik. Tänk om det kan gå från att vara nervöst till att vara riktigt, riktigt skoj? Det finns inget att förlora!
 
Kram. 
 
 // Idag ser ni min fantastiska mamma i Metro <3 //
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *