God morgon mina favoriter! 
 
Hur mår ni? Jag mår himla bra, även om jag känner att stressen börjar krypa sig på. Idag lämnar Fredrick Elise på förskolan och strax innan 9 kommer mamma för att ta Julia. Jag ska nämligen bort till läkaren för att se över mina åderbråck. Ni vet ju hur lite jag bryr mig om dem, men de har börjat göra ont och det blir värre när jag tränar vilket inte känns helt ultimat. Jag har en rätt så hög smärttröskel, men kan ändå känna att det gör för ont och syns för mycket för att jag ska vilja leva med det livet ut. Så vi får se vad de säger. 
 
Efter läkarbesöket ska jag passa på att umgås med mamma lite. Vi har sagt att vi ska ses varje dag de senaste två veckorna typ, men det har kommit saker emellan hela tiden. Det ser jag fram emot! 
 
Förresten! På måndag ska jag få göra något riktigt roligt som jag ser fram emot bra mycket! Tyvärr kan jag inte avslöja något förrän måndagmorgon, men förhoppningsvis kan ni hålla er fram tills dess 😉
 
Vad ska ni göra idag? Har ni något roligt på agendan? 
Dags att kila! Ha en fin onsdag.
 
Kram.
 
// Dagen efter vi haft grekisk afton här hemma så gjorde vi de här smörgåsarna till lunch – så magiskt goda! Surdegsbröd med ost, kyckling, lök och babyspenat var allt som behövdes för att göra årets godaste toast. //
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Jag har precis vart på min arbetsplats och pratar igenom schemat för att börja jobba lite extra efter årsskiftet. Och i eftermiddag skriver vi papper på vårt nya hus! 😀

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *