I samarbete med Remington och Buzzador.
 
God kväll älskade ni.
 
Åh, mina ben är så trötta, min rygg värker och jag är så full av kärlek att det är löjligt. Tjejerna fick hem två enorma paket från Jollyroom här i eftermiddags och de efter en del meckande så var de så glada och har pillat med sina leksaker hela kvällen. Vad paketen innehöll ska ni få se imorgon när jag hunnit ta lite roliga bilder 🙂 
 
Men mamma blev inte lottlös! Idag fick jag hem en av Remingtons nyheter – en locktång som både ser fantastisk ut med pärlemor och roséguld, men som även verkar superbra!
Remington PROluxe Curling Tong heter den här utgåvan och i helgen ska den testas i min syster långa, blonda hår. En recension kommer såklart efteråt! 🙂
 
Hur mår ni annars? Julia har sovit sedan 45 minuter tillbaka och nu har vi andra slagit oss ner i soffan. Jag vet att vi har en fylld godisgömma här i lådorna och jag tycker jag förtjänar en och annan godisbit. Okej, vadå då? Jag kanske redan sitter och äter på dem – mums! 🙂
 
Nej, nu tar vi kväll tycker jag!
 
Kram. 
 
I samarbete med Remington. 
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Spännande att höra recensionen sen 🙂 STOR kram!

Svara

Åh, vad roligt att du tycker det! 🙂 Jag ska försöka locka det snyggt ;D Kram <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *