God morgon! 
 
Har ni sovit gott? Jag hoppas verkligen det! Idag väntar julmarknad för vår del så just nu sitter vi och äter frukost för att fylla upp våra magar med massor av energi 🙂 Det finns ingen som gillar den här typen av julmarknad mer än jag så förhoppningsvis lär vi bli borta en stund om jag får bestämma, haha.
Vad ska ni göra idag? 
Jag tänkte att jag skulle dela med mig av 8 bloggar ni bara må-håååste följa och speciellt nu inför jul när de verkligen är i sitt esse. In och titta på varenda en – det är det värt! 🙂
 
Hoppas ni får en fin dag! 
 
Kram. 
 
Jag började läsa den här bloggen när jag låg hos Loppi och Carola, som driver bloggen, verkar vara världens härligaste människa! Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men skriver på ett fantastiskt sätt och verkar vara en väldigt kärleksfull person. Med sina 9 barn (!) är hon ensamstående och har tidigare medverkat i familjen annorlunda.
Ni måste faktiskt kolla in henne och ta er tid till att läsa henne fantastiska texter 🙂 
 
Här är inredningsbloggen med extra allt som bara gör att jag vill flytta in med en gång. Med sin man och sina 4 barn bor Philia i ett drömhus och bjuder på allt mellan himmel och jord.
 
Emma, en av världens snällaste människor. Vi träffades på ett bloggevent för ett tag sedan och sedan dess känns det som om jag alltid känt henne.
Med sin brasilianske man och deras två barn, Lucas och Isadora, bor de här i Göteborg och hon bloggar om precis allt ni kan tänka er.
 
Siranee träffade jag samtidigt som Emma och den här tjejen är himla rolig! Hon bor också i Göteborg med man och två barn, men hos henne – förutom föräldralivet – så hittar ni även en himla massa goda recept! Mycket är thaimat, för vem gör det inte bäst om Siranee? In och kolla! 
 
Caroline är en norsk fotbollsfru som är gift med Lars Kristian Eriksen och tillsammans har de sina två flickor, varav den ena är rätt så nyfödd 🙂 Hon har skrivt en bok om livet som fotbollsfru, utbildat sig till journalist och är i grund och botten modell. Hos Caroline hittar ni även mängder recept – och hon tar så underbara bilder att man vill ha ALLT! 
 
Jag har följt Isabella så länge jag kommer ihåg och jag tycker verkligen att det är så förbaskat kul att se hennes driv och att hon visar att det är möjligt att mixa arbets- och familjelivet. Det är så roligt att ha följt hennes minst sagt magiska resa! Isabella har två barn, Gillis och Sally, tillsammans med sin man. 
 
 
Alltså, vad ska jag säga? Emily tar så fina bilder att jag verkligen kan sitta och kolla i timmar. Det finns ingen som har så fina bilder som henne! Dessutom är hon jordnära, glad och så otroligt påhittig. Hon fixar hela tiden och inför barnens kalas och liknande, ja, då måste ni se de små projekt hon tar sig an. Plockmat är hennes delikatess (höhö) och där kan man minsann få middagstips 🙂 Emily bor också med sina två tjejer och hennes man i ett urgulligt radhus med supersnygg inredning!
 
Yaya är en Skånetjej och har världens finaste dialekt och familj. Hon är en riktigt härlig supermamma och det är alltid fokus barn – som det borde vara! De har ett vackert hus vid havet och bloggen har fokus inredning och familjeliv. Nyss vann hennes dotter ett pris på Buzz awards – vilket det var får ni kolla på hennes blogg 😉 Den måste helt enkelt kollas in! 
In och följ allihopa vettja! 🙂
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

8 comments

Svara

Men åhhh gulliga du!!! Tack så himla mycket!!! ❤️❤️❤️

Svara

❤️❤️❤️✨

Svara

Kul med bloggtips 😀

Svara

Åh, vad glad jag blir att du tycker det! 😍🙏🏼 Kram ❤️✨

Svara

Vilka bra bloggtips 🙂 Följer alla förutom två, så dem ska jag kika in hos.

Svara

Det tycker jag! 🙂 Alla är fantastiska – du kommer säkerligen älska de sista två också! Kram <3

Svara

Åh så roligt med bloggtips! 🙂

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *