Alltså hörrni, när jag hade hämtat Elise på dagis igår så hittade jag ett väldigt skumt meddelande i brevlådan. Det känns så himla obehagligt att inte veta vem det kommer ifrån. Allt jag vet är att det verkar som om Jollyroom kommer råka ut för någonting mysigt nästa vecka … 
 
I samarbete med Jollyroom.se
 

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Hej Malin! Tänkte be dig dela med dig kring hur ni gjorde vid nattningen av era tjejer då de var bebbar om du känner för det. Sov de i din famn på kvällarna efter amning eller kunde de sova själva i sina sängar eller dylikt? Jag en en tjej som snart blir 4 månader som jag har sovande i min famn oftast hela kvällarna fram tills att jag ska sova. Blir inte så mycket egentid. Men jag är lite lat och tycker det är bekvämt att ha henne i famnen än att behöva rusa in och lägga om henne igen. Det kan ta en stund. Och tvn brukar locka en del. 😜

Svara

Jag ska fixa ett inlägg om detta snarast – tack för att du skickar in frågor och förslag! 🙂 Kram <3

Kommentera