God morgon stjärnskott! 
 
Nu sitter vi här och smaskar i oss frukost. Jag tycker verkligen det är dagens bästa mål! Igår kväll åt vi tillochmed frukost till middag här hemma och kokade både ägg och rörde ihop smoothie på mjölk, yoghurt, banan och en himla massa bär – mums! 
 
Det börjar bli dags för oss att gå mot dagis, sen blir det nog en tidig tupplur för Julia som har varit vaken i alltför många timmar redan. Då ska jag passa på att jobba lite och kanske njuta av en kaffe någonstans – det är jag värd! 
 
Vad ska ni göra idag? Min kropp är alldeles mör idag – säkert en blandning mellan allmän trötthet och löpningen igår – så vi ska bara ta det lugnt. Det behöver man också få göra 🙂 Jag kanske borde leta upp någon bra tjej-serie att följa följa – en riktig chicklit. Har ni några tips? 🙂 
 
Sista smörgåsen intagen – mot förskolan! 
 
Kram. 
 
 

Du kanske också gillar

6 comments

Svara

Sex In The City kanske kan vara en serie att titta på igen…Gilmore Girls kanske, inte så chic men är min favvo 🙂 Annars tycker jag nya serien Spöksjön är bra som finns på viafree.se vilket heller inte är så chic *haha* Men spännande.

Svara

Nu ska du få höra något sjukt: jag har inte sett sex and the city-serien. JAG VET!!! Jag har helt missat den. Kanske skulle passa på att se den då? 🙂 Gilmore Girls älskar jag – det har väl kommit nya avsnitt nu va? 🙂
Inte svartsjön då.. ? för den gillar jag! 🙂
Tusen tack för tipsen – vad snäll du är! Kram <3

Svara

Pretty Little Liars! Eller Hart of Dixie rekommenderar jag.. HoD är kanske inte så chic, men lite smårolig och allmänt feel-good 🙂

Svara

Jag har sett Pretty Little Liars de gånger jag råkat slå på det på tv och jag måste säga att jag älskar det jag sett! Är den lika bra hela serien igenom? Kram och tusen tack för tipsen! <3

Svara

Men då har du absolut nåt att göra. Sex and the city är ju ett måste. Haha…skrev sex in the city först…ops.

Jo, det finns 4 långa nya avsnitt på Netflix. Såg dem i helgen 🙂

Svara

Hahahaha! Den hade ju lika gärna kunnat heta så.Den ska jag kolla in då! 😀 Kram <3

Kommentera