God morgon! 
 
Hur många har snö hos sig just precis nu? Känns som om Instagram flödar av bilder på snötäckta trädgårdar, folk som inte kommer ut och på hundar som försvinner i drivorna. Vi? Vi bor mitt i stan och hit kommer bara snön när det faller ner från städerna runt omkring oss.
 
Den här morgonen vaknade vi upp med bara ett barn i sängen. Elise har sovit hos min moster den här helgen också så vi hade en lugn kväll igår, men den här morgonen har Julia lekt för två kan man säga, haha.
Det är rätt galet hur mycket man saknar de små skruttarna när man själv är hemifrån eller när de spenderar tid hos någon annan. Jag längtar redan ihjäl mig efter Elise!
Vi passade på att griljera skinka igår (är vi först? Haha), beställa hem pizza och äta chips när det inte fanns något barn i närheten som också ville smaka. Det blev en lugn kväll och vi var nog i säng strax före 22. 
 
Den här dagen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. En del ställen har ju tjuvstartat sin Black Friday så man kanske ska leta upp någon härlig outlet som bjuder på lite shopping 🙂 
Vad ska ni göra? 
 
Kram.
 
// Myskväll igår. <3 //
 

Du kanske också gillar

3 comments

Svara

asadada asddad

Svara

Hej,
När det är dags för riktiga Black friday så kan du besöka http://black-friday.se Vi samlar alla Black Friday-erbjudanden 🙂
M.v.h. David

Svara

Kul! 🙂

Kommentera