Hej på er! 
 
Fredricks föräldrar är på väg hit för att ta med barnen ut på en promenad. Idag är det fullt ös medvetslös för min del och jag måste verkligen lägga all min kraft på att plugga, men vi hörs lite senare! Sålänge bjuder jag på lite osedda bilder från mobilen 🙂 
 
Hoppas ni får en fin dag. 
 
Kram.
 

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Lycka till med pluggandet. Och tack för tipset om amning i babynest. Har fått in det nu, superbra ju. 🙂 Hade inte kommit på det själv om inte du tipsar om det. I början var det skitjobbigt, men nu funkar det bra. Visst det är inte skönt, men väldigt bra då ens bebbe ligger skyddat i sitt neste istället för i stora sängen.

Svara

Men åh, vad glad jag blir att det fungerade för dig! Nu hoppas jag att du får lite extra sömn och att allting flyter på! Miljoner kramar <3

Kommentera