God morgon! 
 
Är det någon som är vaken denna söndagsmorgon? Jag hade mer än gärna sovit vidare, men Julia tyckte att det var dags att gå upp. Hennes önskan är min lag! 
 
Vi hade en alldeles fantastisk kväll igår. Jag hade verkligen sett fram emot just den här kvällen lite extra och kände i både kropp och huvud att jag behövde få slappnat av en stund. Jag vet inte varför, men det känns som om det varit mycket på sistone och jag behövde ladda batterierna lite 🙂 
Vi började på Restaurang Taras i Göteborg. Restaurangen var full av uppklädda människor som tjattrade ikapp. Det serverades drinkar och mat högt och lågt och jag kunde inte vänta tills vi fick in vårat. 
Igår körde vi även på förrätt – Fredrick valde friterade filodegsrullar med ost och jag valde friterade musslor. Såå gott! Musslorna var magiska och jag var mer än nöjd med mitt val.
Till huvudrätten öppnade jag inte ens menyn. Fredrick beställde oxrullader fyllda med ost och jag valde min stående favorit: den mixade grilltallriken.
Jag kan verkligen rekommendera Taras till alla – det är vår absoluta favoritrestaurang här i Göteborg!
Efteråt beställde jag in en cappucino innan vi gick vidare mot bion.
 
Vi hade bokat platser till Tom Hanks nya film Inferno och jag kan bara säga: SE DEN! Man behöver inte ha sett de tidigare filmerna gjorde efter Dan Browns böcker – det går att hänga med ändå. Filmen är 2 h lång och spännande varenda minut. 
På väg mot bion köpte vi med oss godis och fyllde på med popcorn och dricka väl på plats.
 
Det var 4,5 underbara timmar vi var borta. Tack till mamma som tog hand om barnen och tusen tack till fantastiska Taras för ett bord i sista minuten! 
 
Nu ska vi börja dagen här hemma. Det börjar bli dags för frukost! 
 
Kram.
 
 

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Tack för fint restaurangtips. Måste testa!
🙂

Svara

Åh jag och sambon måste också snart ha datenight. Sonen är 7 månader nu och ännu har vi inte varit iväg. (Tiden går ju så fort!)

Kommentera