Hej goingar! 
 
Vad gör ni? Jag sitter här och jobbar lite, snart redo att hämta Elise på dagis. Julia leker med klossar så jag passar på att avverka ännu en ljudbok hos BookBeat. 
Jag har precis lyssnat klart på Amy Schumers självbiografi och satt igång Bingo Rimérs livsverk. Snacka om att jag blivit beroende! Det lyssnas under barnvagnspromenader, innan läggdags och när jag lagar mat – så fort jag får en stund över helt enkelt. 
 
Vill du också testa på det här med ljudböcker? Logga in här på BookBeats hemsida och registrera dig för en gratis månad! Det är såklart ingen bindningstid och skulle du vilja fortsätta (för det vill du!) så är det 169:-/månaden som gäller. 
 
Nu ska jag lyssna vidare på dåren i lurarna. Ha en fin eftermiddag! 
 
Kram.
 
I samarbete med BookBeat. 
 

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Tack för boktipsen 🙂

Svara

Kul att du gillade det! 🙂 Kram <3

Svara

Åh, jag är också helt såld på ljudböcker! 😀

Kommentera