Good morning sunshines! 
 
Hoppas ni mår bra! Det är ju måndag, ny vecka och vi kan börja räkna ner till ännu en helg. Här hemma börjar jag bli bättre, men nu är det Julias näsa som rinner. Dessa förkylningstider alltså! Hon har varit vaken i 2,5 h, men efter att ha varit kinkig från start så har jag nu lagt tillbaka henne i sängen och hon sover gott igen. Stackars lilla tjej <3
Har ni lyckats hålla er friska där hemma? 
 
Vi myser verkligen bara runt här hemma under dagarna. Ikväll ska jag iväg en timme, men annars så går vi runt i myskläder och det är verkligen nätt och jämt att håret borstas, att vi duschar och att tänderna blir rena morgon och kväll, haha. En sann sjukstuga! I vanliga fall hade jag bakat, och bakat, och bakat, men eftersom jag inte känner lukt eller smak så känns det lite meningslöst, haha. 
 
Jag ska försöka lägga mycket fokus på plugg den här veckan, men i övrigt har vi avbokat alla planer för att inte behöva smitta fler. Det får bli en del hemmafix och jag ska försöka sätta igång lite projekt. Nu när Elises kök är klart så behöver jag ju något annat att fixa med 🙂 
 
Hoppas ni får en fin måndag! 
Kram. 
 
 
 
 
// Lille snuttan. Makaroner och köttfärsås är grejen! Julia fullkomligt älskar det – precis som resten av den här familjen, haha. //
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

men hå vilken sötnos 😀

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *