Hej på er! 
 
Här hemma står jag redan och lagar middag – 16:10! – men så är det när man har barn – då får man vara ute i god tid om någon blir hungrigare fortare än en själv, haha.
Idag ska vi testa kebab till middag. Vi fick med en krydda i senaste Testagram-paketet och det ska bli spännande att se vad det smakar. Vi testade Risentas gröt igår och den var fruktansvärt god – en ny favorit hos mig. Till middagen ikväll ska vi ha pitabröd, sallad, lök, tomat, ajvar och gräddfil – jag tror det blir succé! 
Vad ska ni äta?
 
Imorgon är det redan torsdag – veckorna bara springer iväg! Jag ska se om inte jag och Julia kan ta en sväng förbi min mormor när Elise är på dagis – det var längesedan vi var där och jag försöker hinna med alla nära och kära. Sånt är svårare än man tror, men det gör varje möte ännu mer speciellt tycker jag.
 
Nu börjar det steka på ordentligt här i pannan och jag måste hacka grönsaker. 
Hoppas ni får en härlig onsdagskväll – det är ni värda.
 
Kram.
 
// Två av produkterna från förra månadens Testagram och två nya favoriter!//
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Oj ser gott ut ! 🙂

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *