God morgon! 
 
Igår la vi Julia 19:30. Hon var väl sisådär-trött men somnade ändå snabbt och utan gnäll. Elise har ju noll koll på det här med att lägga sig tidigt, så vi försöker så gott vi kan med Julia, haha. 
Hursomhelst, hon la sig 19:30 och vet ni när hon vaknade? 06:39 – första gången. Ingenting under natten och jag känner mig som en ny människa! Inte nog med det så somnade hon om till klockan 08 när jag la henne bredvid mig – då tyckte Elise att det var dags att gå upp. 
Vad ska jag göra med all denna energi som jag plötsligt kommer över?! 
 
Igår höll vi oss hemifrån så mycket det bara gick under hela dagen för att Fredrick skulle få bli frisk ifred (och jag skulle få slippa vara barnskötare för 3). Vi började dagen på stadsbiblioteket och fortsatte med en sväng hem till min mormor tillsammans med mamma. Det var många timmar lek och bus på äldreboendet innan det blev dags att åka hem och båda däckade i bilen. Jag passade på att köra en lång omväg hem för att barnen skulle sova längre – ni mammor vet vad jag snackar om! – och vi var hemma vid 17-tiden. 
 
Idag väntar Bamse-dag på 421 köpcentret här i Göteborg. Snacka om att man har tentacklerna ute som mamma och suger åt sig alla barnaktiviteter som händer runt omkring en. 
Vad ska ni göra idag? 🙂 
 
Kram.
 
// En underbar dag med tjejerna igår. //
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Vi var på Frölunda torg för lite shopping. Vår 8-månaders känns lite för liten för mänga aktiviteter men snart så 🙂

Svara

Men du! Shopping på Frölunda torg är ju inte direkt fy skam, haha! Kram fina och hoppas din dag har varit fin <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *