God morgon! 
 
Eller, morgon och morgon, men det känns som om den här dagens början varit extra lång just idag 🙂 
Elise är något svårare att få upp nu på morgonen och det krävs många pussar och mycket gos innan hon ens börjar röra på sig. De gånger vi inte vill att hon ska vakna trippar vi runt på tå, viskar och tasslar – helt i onödan! Den här tjejen hade säkert kunnat sova sig igenom vilken nyårsafton som helst.
 
Efter att vi lämnat henne på dagis gick jag och Julia hem igen för att byta vår Bugaboo mot löparvagnen. Vi tog en sväng upp i Slottsskogen och fick ihop mellan 6-7 km. Tiden blev iallafall 40 minuter och det är så otroligt härligt att vara igång med träningen igen – äntligen är alla bacillerna borta! 
Nu har vi handlat och precis klivit innanför dörren. Som ett brev på posten efter löpning så blev jag yr just precis när vi skulle betala, men jag klarade mig genom packningen och när vi kom ut igen satte jag mig på närmsta parkbänk. 
 
Det är dags att vi i sig något i magen. Jag har en megastor inlämning i byggteknik som ska in i helgen och det är verkligen dags att jag lägger på ett kol. 
 
Hoppas ni får en fantastisk torsdag. 
 
Kram.
 
// Bild lånad från Manifest PRs Facebooksida. //
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *