Let’s face it – det finns verkligen huuur många gravidappar där ute som helst! En del bra, sen en del mindre bra. Personligen gillar jag när apparna är enkla och det inte är för mycket text – då tröttnar jag bara. 
Så här listar jag mina favoriter! Har du något bra tips så är det självklart välkommet – kommentera bara i fältet nedan 🙂 
 
Tycker om den här appen just för att den känns så himla up-to-date och modern på något sätt. Bakgrundsbilden rör sig och det blir nästan som en liten bild på barnet, haha 🙂 
Den visar enkelt vilket trimester och vecka du är i samtidigt som den räknar hur många dagar som gått och hur många veckor som är kvar. Självklart berättar den hur stor bebisen är och jämför den med olika frukter och annat. Du kan även skriva in ditt nästan BM-besök och bläddra i den internationella namnlistan. 
En stor favorit hos mig! 
 
 
Här har vi den klassiska appen som säkert varenda gravid har använt och som varenda Facebook-användare någon gång svept förbi. 
Gravid & Baby är superenkel att förstå sig på och har med allt det allra nödvändigaste. Den räknar ner dagar, visar hur många procent och dagar som är kvar, har en bra checklista, erbjuder Liberos startbox samt uppdaterar om bebis, mamma och partner. Super om man vill ha det allra enklaste! 
 
 
Självklart har 1177 en egen kalender för dig som vill räkna veckor. Den går igenom barnets utveckling, gravidkroppen, vad som sker hos barnmorskan vid just den tiden och lite funderingar och tips som kan vara bra.
Känns bra och seriös och jag tycker den är ett bra komplement till någon annan app. 
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *