DEN HÄR VECKAN SKA JAG… fortsätta att skola in Elise. Mamma ska vara här och ta Julia måndag-onsdag, sedan får vi se hur långt vi kommit. Förskolelärarna har sagt att jag absolut kan ta med Julia, men det känns sådär att gå iväg med Julia och lämna Elise själv – då är det lättare att gå själv och säga att jag kommer snart.
JAG SER FRAMEMOT… att få dela något med er. Jag inväntar bara ett par saker och rätt ögonblick först 🙂 tvåa på listan kommer önskan om att bli frisk – nu har jag varit sjuk i två veckor och jag saknar både piggheten och löpningen något enormt!
JAG VILL HA… ett hus. Jag vill ha en gräsmatta och en rutschkana och en dörr som jag kan öppna och släppa in luft från. Jag vill doppa fötterna i en daggtäckt gräsplätt och se barnen springa omkring. Jag vill helt enkelt ha en rofylld uteplats och något som verkligen tillhör oss till 100%. Den dagen.
JAG BEHÖVER… fixa mitt hår. Verkligen ett i-landsproblem, men det känns som om det behöver lite omvårdnad. Dessutom behöver jag nya kläder – trots att jag fyllde på min garderob på Lindex häromdagen. Nåväl, man är ju inte mer än tjej 🙂
JUST NU VILL JAG… sova, men Elise lever loppan här hemma och bryr sig inte om et dugg att hennes mamma snart somnar sittandes.
NÅGOT JAG SAKNAR NU… är en minut över. Dagarna går verkligen i ett och jag säger precis som Fredrick sa igår; jag behöver fler timmar på mitt dygn!

DSC06300

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Kul att läsa! Det där med att man behöver fler timmar, känns igen:)

Svara

Eller hur! Först när jag fick barn så inser jag hur mycket mer tid jag hade velat ha – det är ju så mycket man vill hinna med! 🙂 Kram fina <3

Svara

Känner igen dig 🙂

Svara

Där ser man! 🙂 kram

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *