Åh, god morgon mina sköna! 
 
Hoppas ni har sovit gott. Peppar, peppar så har Julia skippat ett av sina uppvak vilket betyder att hon bara vaknar en gång om jag bär upp henne i min säng när hon vaknar. Det är det helt klart värt! Jag tänkte eventuellt testa att ge henne lite välling istället för ersättning ikväll när hon ska sova – det sägs ju att vissa sover bättre på det 🙂 
 
Det är alldeles strax dags för förskolan! Vi har ätit, tagit på oss och nu står barnen nästan och stampar vid dörren. 
När vi har lämnat Elise så åker jag och Julia vidare för att möta upp mamma en stund. Nu har det blivit mycket flytt och kalas, men idag ska vi ses för att bara mysa och snick-snacka. De stunderna behövs också och det kan vara skillnad på att ses och ses tycker jag 🙂 
 
Nog med tjötandet – vi måste ju gå! 
Hoppas ni får en fin dag och glöm inte att njuta lite extra av livet just idag.
 
Kram <3
 
// Ingen lyxfrulle idag tyvärr, men snart är det ju helg igen! 🙂 //
 

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

jag ger min son gröt innan han ska lägga sig, funkar kanonbra! istället för att vakna 5-7 ggr av att han vill ha ersättning så har han bara vaknat 1 gng den senaste veckan. lägger honom vid 21 oså vaknar han vid 5.30, får ersättning och somnar om. så skönt! (:

Svara

Det ska jag testa! 🙂 Tusen tack för tipset! Kram <3

Svara

det va så lite så, bloggar tycker jag är perfekt o titta runt på för då kan man läsa om vad andra provat och få tips osv (:

Kommentera