God morgon! 

Åh, den här morgonen började så fint. Elise fyller två år idag och när jag kände att hon började vakna till lite imorse så sprang jag in till Fredrick och viskade att vi måste sjunga! Jag smet in i köket, hämtade paketen och mötte honom i hallen (han har aldrig varit så snabb upp, haha). Fredrick öppnade dörrarna till sovrummet och vi började sjunga. Elise vaknade till och log – precis som om hon förstod att det var hennes dag (eller för att hennes föräldrar trodde de skapat världens grymmaste duo-band). Hon fick syn på paketen och öppnade dem så snabbt hon kunde. Favoriten blev nog ändå rittavlan som hon inte ville släppa taget om när det var dags att gå till förskolan. 

Nu har vi lämnat henne och jag och Julia har myst en stund på stadsbiblioteket. Nu sover hon och jag sitter med en varm kopp kaffe på Espresso House. Visst är det kyligt ute idag? Det känns att hösten är här och jag tycker att det är så mysigt! 
Att bokmässan pågår den här veckan ger det hela lite mer september-feeling. 

Dags för mig att plugga lite, sen funderar jag på sushi till lunch. Var hittar man den bästa sushin i Göteborg? 

Hoppas ni mår bra och får en fantastisk dag! 

Kram.

 

 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Jag visste inte att du också studerar! Hur trivs du? Hur hinner du!? 😆 Gud vad fin bloggen har blivit! Bra jobbat 😃❤️

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *