Hej på er!

Oj, jösses – är klockan redan 12?! Den här morgonen har gått himla fort! Vi vaknade strax efter 7 imorse. Då var det morgonmys med pappan i familjen innan jag gick ut och satte igång med frukosten. Klockan 9 hade äggen kokat klart, gröten hade fått svalna något och barnen satt i sina stolar. När alla ätit upp så tog jag tag i köksmålandet. Vi fick köpt ett IKEA barnkök häromdagen och nu fick jag äntligen ett par minuter till att måla – trodde jag.

Jag packade upp alla delar och Fredrick bara skrattade.
-”Jag hade inte målat om det där.” säger han och pekar på skivorna som ligger utspridda på golvet. Allt var målat och behandlat vilket betydde att jag skulle behöva slipa ner dem innan det roliga kunde börja. 1,5 h slit och de första plankorna ligger nu på tork. Jag tänkte måla 2 gånger och den första omgången är nu gjord. Det kommer väl ta någon vecka, men det är det värt 🙂 Jag lovar en vlogg när allt är klart och tror det kommer bli så himla fint!

Fredrick är iväg på möte och när han kommer tillbaka ska vi ut för att få i oss någon lunch. Sålänge tar vi på oss kläder och tar oss ut i solen tycker jag! 🙂

Ha en underbar dag!

Kram.

DSC06703 DSC06704 DSC06705

// Det var minst sagt spännande att hitta Julia såhär igår när hon hittat (eller fått?) Elises Risifrutti, haha .. //

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Inte dåligt av dig att fixa om ett sådant kök. 💪🏼 vad har ni för babyskydd till Julia? Tänkte på att det var ett rejält liggläge på den. Inte sett innan på några babyskydd.

Svara

Själva slipandet imorse var pest och pina, haha. Men nu är det bara det roliga kvar!
Vi har ett Akta Graco till Julia nu – passar super eftersom både tjejerna varit rätt så långa efter att vi startat med ett från Britax så har vi gått över till det här vid 5-6 månader. Funkar perfekt! 🙂
Kram <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *