I samarbete med Deewatch.

Good morning sunshines!

Hur mår ni? Jag hoppas verkligen att ni mår lika bra som mig (om inte bättre!) och att livet leker för varenda en av er. Om det finns något som tynger dig så hoppas jag att det släpper under dagen och att det bara är en värdslig sak. Livet är kort och tårar ska bara komma i glädjeform!

Jag mår super och känner att jag har vaknat på den rätta sidan idag. Just nu sitter jag på Espresso House och får lyssna till den ljuva ombyggnationen som sker bredvid. Nåja, Julia fortsätter sova i vagnen och jag kan beta av lite mail 🙂

Idag när jag lämnade Elise så var hon lite klissigare (Fredricks ord för klängig som har grott in i mig) än vanligt och det kändes inte tungt, men jag hoppas att det är något som släpper. Jag och Julia packade ihop och precis när vi öppnade grinden så kom där en mamma som precis lämnat sin son på samma avdelning. Jag ska vara ärlig: detta är den andra mamman jag möter under Elises snart 3 veckor på förskolan. Är det väldigt pappigt att hämta/lämna på dagis, eller är det bara ett rent sammanträffande? Vi stod och pratade länge, länge med den här mamman och det kändes kul att hitta en ny vänskap att spinna vidare på 🙂
Jag hoppas verkligen att man kommer närmre alla föräldrar på förskolan. Det känns som om man bara lämnar/hämtar och springer därifrån så snabbt man bara kan utan att egentligen prata med någon vilket känns lite tråkigt. Men det är ju upp till var och en – jag får väl starta en konversation själv nästa gång! 🙂

Idag väntar lunch med Fredrick, hans bror och föräldrar på Herr Ober på Backaplan här i Göteborg. Det är ett schnitzel-ställe och de serverar otroligt god mat! Jag är verkligen en sucker för husmanskost så det här passar mig utmärkt.
Vid 14 hämtar jag Elise igen och då ska vi hem och småstäda lite inför helgen – allt för att slippa lämna allt till dagen innan hennes kalas, haha 🙂

Hoppas ni får en fin dag!

Kram.

DSC06950 DSC06951 DSC06954

// Jag är kär. Daniel Wellingtons f.d. VD på Daniel Wellington Aron Eliasson har gått ihop med ett gäng och tagit fram det nya märket DeeWatch. Perfekt för dig som vill vara vardagssnygg! 🙂 Bara presentboxen gör att jag vill beställa 10 till! //

DSC06964 DSC06965

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Vilken fin klocka som matchar så fint tillsammans med armbanden också. Hoppas du får en fin dag!

Svara

Armbanden sitter faktiskt ihop med klockan 🙂 men tack snälla! Desamma till dig! Kram <3

Svara

Så snygg! Älskar med lådan. 🙂

Svara

Tack snälla!! Ja, visst är den söt? Kram <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *