Hej på er!

Har fredagskänslan infunnit sig än? Blir det tacos hemma hos er också? 🙂 Fredricks brorson kommer hit och har som sagt valt just den maträtten till ikväll. Det var längesedan vi åt en såpass avancerad måltid här hemma och det ska bli så gott!

Fotograferingen hos agenturen gick bra och de passade på att lägga in Elise i deras system på nytt nu när hon blivit äldre. Julia tyckte det var superspännande framför kameran och smilade upp sig ordentligt, medan hennes syster inte alls förstod charmen och hellre kastade sig på puffen och hoppade i soffan. Nåja, det var ju trots allt mini som skulle stå i centrum idag, haha.

På tal om centrum så var det ju faktiskt en annars person som skulle få stå i rampljuset i det här inlägget. När jag startade bloggen för ungefär 1 år sedan så hade jag ett par Veckans Blogg varje fredag – något som jag ärligt talat glömde bort efter ett tag. Det är lätt att rekommendera de bloggar man själv läser, men sen hann jag inte riktigt med att spana in fler. Jag ska försöka ta mig tid till detta igen – jag tycker det är så kul om vi kan lyfta varandra! 🙂 Har du en blogg jag borde spana in? Kommentera gärna!

För ett par månader sedan träffade jag en helt fantastisk kvinna på många sätt. Först och främst var hon otroligt snäll, hjälpsam och gullig, men det fanns något mer bakom hennes fasad. En kvinna med en historia, med ett driv och med en helt fantastisk stark kärlek till sin son. Vi pratade affärsmöjligheter, framtid och bloggande och insåg att vi var otroligt lika i vårt tänk. Vi hade redan känt varandra i 100 år!
Nu har samma kvinna fått möjligheten att gå en grym TV-utbildning uppe i Stockholm. Hon sa upp sig från sitt jobb, packade flyttlådorna och hann både lämna en lägenhet och flytta in i en annan inom samma vecka! Är inte det mod så säg!
Men som sagt – det handlar om veckans blogg och det är just hennes jag vill tipsa om.
In och titta på TV-morsan Linda’s blogg och bli lika inspirerade som mig! 🙂

Kram härliga ni och ha en fin fredagkväll.

Skärmavbild 2016-09-09 kl. 16.21.27

// TV-morsan Linda pluggar till TV-produktionsspecialist! //

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

8 comments

Svara

Tack finaste bästa! Faktiskt så sa det bara klick mellan oss! 😍😅 Saknar dig redan!

Svara

Desamma underbara du! Någon av oss får hälsa på snart! 🙂 <3

Svara

Kul att höra att bloggen öppnar nya dörrar 👏 Jag har en lite annorlunda mammablogg då jag har en son med funktionshinder. Kolla gärna.

Svara

Det ska jag göra! Kram going <3

Svara

Du har ju precis spanat in min blogg 😆 Hennes blogg ska jag kolla in genast 😍

Svara

Jaa! Himla fin! Gör det 🙂 Kram <3

Svara

Tycker du ska spana in min såklart 😉

Svara

Haha, såklart! Kram <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *