I samarbete med Red Bull.

Hej härliga ni!

Har vi några Step up-älskare där ute? Några som dansar kanske? Eller som bara vill bli hänförda för en kväll? Vad bra! Se till att save the date till den 23/24 september!

Jag pratar såklart om Red Bull Flying Illusion – en helt magisk föreställning! Det är den internationella framgångsrika breakdancegruppen Flying Steps från Berlin som gör det igen! Elva av världens bästa dansare möts i en upplevelse du sent kommer att glömma. Flying Heroes mot Dark Illusions – det goda mot det onda.
Hade du möjlighet att se Flying Bach som var här för några år sedan så kan du förvänta dig samma uppsättning, men något helt annorlunda.
Nu händer det igen på Globen i Stockholm nästa helg!

Jag önskar så att vi själva kunde gå, men Elises kalas infaller samma helg och vi hinner tyvärr inte hem igen innan gästerna kommer.
MEN jag har lyckats fjäska mig till två biljetter som jag tänkte lotta ut till någon av er för att jag tycker om er så mycket!

Så vem vill gå?! Allt du behöver göra är att leta upp kommentarsfältet här nere och skriva vem du skulle vilja ta med dig. Glöm inte att ange mailadressen så jag kan nå dig som vinner! 🙂 Tävlingen avslutas 18/9.

Lycka till!

 

Du kanske också gillar

10 comments

Svara

Skulle vilja ge min bror och hans fru som bor i Stockholm med sina två små döttrar på 3 och 1 år denna vinst om jag har turen på min sida. Min bror har precis börjat plugga till polis och det blir långa dagar i skolan och framför böckerna. När jag och min sambo väntade vårt barn som kom nu i juli fick vi kassvis med fina bebiskläder till vår bebbe. Det hade varit ett helt perfekt sätt att tacka dem på detta vis med att de får gå och se denna showen.

Svara

Jättefin tanke! Gulliga du <3 lycka till! Kram!

Svara

Drömmer om att få bjuda sambon efter husrenovering, slit och stress. Skulle njuta för fullt av kvällen och ta på min allra finaste dress. Är galen i all slags dans och musik, och har hört att Flying Illusion ska vara fullständigt makalös och unik!

Svara

Härlig motivering – vi vet alla hur mycket det tar på krafterna att renovera! Lycka till ❤️ Kram!

Svara

Men åh! Jag skulle verkligen vilja gå och skulle ta med min väninna Daniella. Vi delar passionen för dansen och hon liksom jag skulle behöva en paus från verkligheten. Vore helt fantastiskt!

Svara

Det hade du verkligen varit värd! Jag håller mina tummar. Kram <3

Svara

Åh jag vill sååå gärna gå på detta! Skulle ta med mig min sambo då jag vill att ha ska få uppleva en riktig dansupplevelse!:):)
Vi har inte umgåtts själva så mycket sen bebis kom, detta hade ju vart den ultimata dejten:)):)
Skulle bli så glad!👏👏👏

Svara

Visst är det så – man behöver egentid när man precis fått barn 🙂 Det kan vara mysigt att komma ihåg den där vi-stunden också 🙂 Kram och lycka till! <3

Svara

Hej
Jag skulle vilja ta med min son som är 8 år gammal och som älskar dans på denna föreställning. Anledningen är att jag vilja visa honom att dans är även något för killar och man kan göra coola saker när man dansar.

Svara

UNDERBAR motivering! Stort lycka till! Kram <3

Kommentera