14 saker ni kanske inte visste om mig.

Jag tänkte att vi kör vidare på lära-känna-inläggen. Vad tycker ni om den här listan? Gillar ni så får ni ju inte glömma att trycka på hjärtat längst ner - då kanske det blir fler listor i framtiden! :) 
 
Vad gör DIG till den du är? 
 
 1. Jag har småticks. Om jag städar något så måste jag göra det nitiskt. Det måste vara 100% rent, inte 99 för att jag inte orkade mer. Städar Fredrick så kommer jag med all sannolikhet göra om det - därför slutade han med det efter att vi varit tillsammans någon månad, haha. 
 2. Jag är ingen vidare närgången person. Det där med att kramas titt som tätt har aldrig varit min grej. Jo, det är väl klart jag kramas med Fredrick och barnen, men annars är jag rätt sparsam med att hålla om en annan person. Det är inte det att jag inte gillar att visa kärlek eller tycker om någon - jag är bara inte den personen. Och när alla tjejer skulle hålla hand i skolan hela tiden - hyffsat obekväm, haha
 3. Jag är ingen film-person. Hellre serier som slutar efter någon halvtimme, men att sitta och titta konstant på tv i 2 timmar har aldrig passat mig. Kollar jag film med Fredrick - som pausar hela tiden för att inte missa något - så kan vi räkna med att spendera 2 kvällar framför samma skådespelare. 
 4. Min garderob består av ungefär 80% svart, 5% vitt och resten brunt/beige. Efter de här graviditeterna har jag lovat mig själv mer färg! 
 5. Kaffe är min last. Och bröd. Mmm, nybakt bröd med smör och ost!
 6. Allt eller inget. Ska jag äta nyttigt så är inte någon mörk chokladruta här och där okej utan jag måste gå all in. Samma gäller träning och det är ju helt okej - men det skapar också lätt misslyckande-känslor om jag stoppar i mig något onyttigt eller missar något träningspass.
 7. När jag är ledsen, sur eller nere så stänger jag in mig. Jag blir knäpptyst och vill helst inte prata med någon. En rätt ocharmig sida egentligen och speciellt när jag och Fredrick haft någon diskussion, men det är så jag gör och vi är alla olika.
 8. Jag ogillar att lägga energi på sånt jag inte kan rå över. För mig är det viktigt att jag bara får go with the flow och ta både med- och motgångar som de kommer.
 9. Jag har aldrig varit ett fan av Astrid Lindgren. Tecknat var mer min grej när jag var liten. Idag (20 år senare) så älskar jag hennes berättelser och ser hellre tex Madicken än någon actionrulle.
 10. Det bästa med att köra bil är att få sätta på musiken på högsta volym och sjunga till varenda låt som spelas - HÖGT! 
 11. Jag går alltid på Fredricks vänstra sida när vi är ute. Tvångstanke. 
 12. Gillar inte sandstränder.
 13. Höjdskräcken är nog den enda riktigt skräcken jag har. När vi skulle åka skidor för ett par år sedan fick jag nästan panik över att se hur långt ner vi skulle - gick liftarna ens så högt upp?! Min ben blir alldeles stela och tårna känns märkliga när jag kommer upp på högre höjder. Brrr! Läskigt!
 14. Jag har nog testat alla hårfärger som finns. Rött, brunt, blondt, svart, grönt (av misstag) och blått (också av misstag .. )
Kram.
 

Blond going brunett?

Då var det en ny morgon igen! 
 
När jag satte mig på bussen igår strax efter 16 på väg till jobbet förstod jag inte hur jag skulle klara att hålla ögonen öppna ända till klockan 22, men tänk att det gick det också. Jag var dock rätt så trött efter en heldag med Fredrick och tjejerna - vi hade promenerat ute, lunchat och sedan lekt en stund i parken. Jag hade även städat lite här hemma och kände att jag skulle väl kanske ha vilat istället, haha. Men sånt är livet och jag överlevde ju faktiskt ändå! 
 
Idag väntar dagislämning, pakethämtning och efter lunch ska jag till frisören! Jag funderar faktiskt på att färga håret mörkt (!) för att min utväxt blivit mer svart än någon annan färg nu under graviditeten. Färgar jag det mörkt så kommer det inte märkas lika mycket, haha. Vi får se helt enkelt - jag trivs ju så himla bra som blond också! :)
 
Nu är det snart dagisdags. Vi hörs lite senare! 
 
Kram.
Gillade du det här inlägget? Glöm inte att trycka på hjärtat! <3
 

Dagens tips.

Åh, jag har hittat en så bra handkräm som jag bara måste dela med mig av.
9.95:- på Lidl (!) och den fungerar super, torkar in snabbt, återfuktar ordentligt och luktar ljuuuuvligt! 
 
Kram.
// Bästa handkrämen hittar ni på Lidl för endast 9:95:- ° //
 

This is me.

God morgon bästa ni.
 
Nu börjar det kännas att jag är gravid - på riktigt. Jag är verkligen trött konstant och ryggen börjar kännas mer och mer svag. Men nu är det bara 13 veckor kvar och visst ska vi kunna stå ut - något fint väntar ju på andra sidan <3
 
Jag tänkte att jag skulle passa på att svara på era frågor såhär på morgonkvisten, så här kommer de!
 

Hur gammal är du och din man? 
Jag fyller 27 i år och Fredrick 39. Vi är inte mycket för åldersskillnad, haha. För oss är dessa 12 åren perfekta. Han är väl barnslig och jag mogen, höhö.

Hur träffades ni? 
Vi träffades på jobbet där han var min chef. Vi träffades i smyg ett ganska bra tag innan vi insåg att vi var tvugna att göra det officiellt när vi förstod att detta inte bara var någon sommarflört. Jag sökte nytt jobb och han var kvar ett tag till :) 

Hur friade han? 
Haha, det här är så roligt. Vi hade precis ätit middag på El Corazon här i Göteborg och skulle iväg på bio. Utanför restaurangen går spårvagnarna och just när vi går över spåren så ställer han sig på knä - mitt på avenyn! Jag blev rädd att spårvagnen längre bort skulle öka på och sa bara "Men jaaa! Klart jag vill! Kom nu! ställ dig upp! Vi kommer bli påkörda!" och skrattade medan han upprepade frågan. Vi hann iallafall kyssas innan vi riskerade en kollision och ett gäng på trottoaren började applådera.
Bästa kvällen i mitt liv. <3

Hur såg erat bröllop ut? 
Vi har inte gift oss än! Så jag lovar att ni ska få haka på den här resan om ni vill :) Vi planerar att gifta oss först nästa år eftersom vi kommer ha fullt upp med trebarnslivet den här sommaren :) 

Hur många barn vill ni ha?
Vi tänker oss 3, men man ska aldrig säga aldrig heller ..

Hej! Jag väntar också barn tätt (inte fullt lika tätt som ni men iafl 3 barn på 3 år). Jag undrar hur du blir bemött i de att ni väljer att ha 3 så täta barn? Jag har fått höra mycket om hur jobbigt det kommer bli och nästan alla tror att trean är "ett misstag". Skulle vara kul att höra hur du möter såna kommentarer (om du får sådana kommentarer såklart!)
Hej! Grattis till graviditeten och till ännu ett syskon!
Väldigt bra fråga! Jag vet precis hur du menar och kan också känna så när någon frågar - beroende på hur frågan läggs fram. Ibland är det precis som om det inte skulle vara planerat att man skulle få täta barn. Jag tror att känslan ibland kan ligga hos en själv - för varför skulle någon annan bry sig om hur täta barn du får? 
Och till de som säger rakt ut att det kommer bli jobbigt eller frågor om det skulle vara ett misstag: vi vet hur ett barn blir till så att fråga om trean var ett misstag är rätt kränkande om du frågar mig. Och jobbigt - ja, det är och blir det ju, men det är också värt det. 
Och OM jag får den frågan - varje gång! Jag brukar svara med att "ja, det blir kanske ett par kämpiga år, men sen kommer de ha så kul tillsammans och då kommer den tiden vara glömd". Det är sällan någon säger emot efter det, haha. 
Många äldre har jag märkt har fått täta barn och de blir så glada för ens skull - den känslan och de kommentarerna är underbara!
Alla vill inte ha många barn och tyvärr kan en del inte få det även om de önskade - men vad gäller er sits så är detta något ni gjort tillsammans och det är ni som ska gå igenom den här tiden och ingen annan. Till de tråkiga kommentarerna tycker jag man bara ler, sträcker på sig och fortsätter vara så förväntansfull som man vill vara. Sen passar man på att sova en extra gång innan nästa barn kommer ;) Kram! <3

Vilken är din största dröm? :]
Oj! Svår fråga och en fråga jag tänkt på mycket på sistone. Det jag känner att jag 'har kvar' i livet är att köpa hus och det är verkligen en dröm. Jag har familj och är översvämmad i lycka och kärlek, men hus är en dröm vi har tillsammans också. Vad som kommer efter det tar vi när den drömmen är uppfylld - jag tycker alltid man ska ha något att drömma om <3 Kram.

Gillade du det här inlägget? Glöm inte att trycka på hjärtat nedanför! <3

// Gravid i vecka 40 med Elise. <3 //

Här fick den göra sitt!

Hej på er! 
 
För ett par dagar sedan köpte jag en typ av näthylla och frågade er om tips och råd vad jag skulle göra med den
Miljoner tack för alla era förslag - ni är så grymt påhittiga! 
 
Efter många om och men satte vi upp den i hallen och gjorde den till ett tidningsställ. Förut hade vi tidningarna liggandes under lampan på byrån (också supersnyggt tycker jag!), men det här blev bättre :)
 
Vad tycker ni? 
 
Kram. 
// Vårat nya tidningsställ. //
 
Tyckte ni om det här inlägget? Glöm inte att trycka på hjärtat! <3
 
Samarbetspartners