Morgonpigga barn.

God morgon! 
 
Jag. Är. Lite. Trött. Haha. Det är något med vår yngsta dotter och att vilja väcka sin mamma på morgonen med en stinkande blöja och gärna lite hopp i sängen. Imorse var hon uppe 7:30 och jag - som kommit i säng strax efter 00 - var måttligt road när jag hämtade skötväskan ute i hallen för att byta blöja i sömnen. Jag var så himla trött! På något magiskt sätt lyckades jag somnade om 5-10 minuter innan Elise väcker mig genom att peta på mig och sträcka över min telefon. Hon gör så - lämnar telefonen i tid och otid - utan att jag ens vet varför, haha. 
Så ja, the life of a hardworking mum
 
Skämt å sido, nu när jag väl är uppe och frukosten är avklarad så mår jag fint! Arbetspasset igår gick super och det kändes som om jag var där i snarare 10 minuter än 5 timmar. Jag hann nätt och jämt med bussen på vägen hem och sprang på den hala isen för att hinna - i Göteborg är det helt sinnessjukt halt ute! Gatorna är täckta av is, men något säger mig att det tinar upp lite under dagen :) 
 
Vad ska man hitta på idag då? Jag hade så gärna bara velat köpa hem 1 kg godis och slänga mig framför tvn. Antingen se The Light Between Oceans (om den finns att få tag på ens? Eller går den bara på bio än så länge?) eller se vad det är alla pratar om när det kommer till SKAM
Men det blir nog varken eller utan istället en promenad med familjen här hemma och film lite senare ikväll. Jag är sugen på att pyssla eller göra något roligt med barnen. Baka kanske? Något ska vi nog lyckas hitta på denna söndag! :) 
Har ni några planer för denna söndag? 
 
Kram. 
// Två morgonpigga barn! :) //
 
#1 - Anonym

Vad jobbar du med? 😊

Svar: Jag jobbar främst med bloggen, men också lite extra i matbutik :) Kram <3
Göteborgsmamman

Samarbetspartners