Vad ska hon heta?

Hej på er! 
 
Hur kan det redan vara den 7e januari?! Var tar dagarna vägen kan man undra! 
Idag är jag sådär härligt utvilad och känner att - trots att jag la mig 23 igår - så är jag rätt så pigg. Skönt! 
Ikväll ska jag dessutom jobba ett sent pass så jag behövde den här känslan att starta dagen med.
 
Idag har tyvärr snön övergått till slask ute och den pulkaåkning jag först planerat verkar inte bli av. Nåja, vi får hitta på något annat helt enkelt :) 
 
Okej, så jag och Fredrick är där igen. Vi behöver er hjälp. Den 6e maj är en tjej planerad, men vad sjutton ska hon heta?! Det här med namn är det svåraste vi vet som ni kanske märkt - både med Elise och Julia stod ju nästan Skatteverket och knackade på vår dörr innan vi bestämde oss, haha.
Flicknamn mottages tacksamt! :)
 
Ha nu en fin dag och njut av denna lördag. 
 
Kram. 
 
#1 - Madelein Larsson Wollnik

Mina töser heter Moa, Mathilda och Milla så de namnen gillar jag :-)

Svar: Åh, superfina namn :) Kram <3
Göteborgsmamman

#2 - Anonym

Emma Lovisa och Tilde är fina namn

Svar: Ja, verkligen! :) Tilde gillar jag! Kram <3
Göteborgsmamman

#3 - Jessica

Lilly och Alice är mina favoriter 😊

Svar: Ååh, superfina namn!! Kram <3
Göteborgsmamman

#4 - Mamma till två pojkar

Åh namn är så svårt, vi hade ett tjejnamn som vi båda verkligen gillade "Iris" men nu så väntar vi en tredje pojke o vi har väl ganska svårt o komma överens.

Svar: Haha, du får helt enkelt göra Iris till ett tjej- och killnamn :) Kram <3
Göteborgsmamman

#5 - Annica

Får jag en dotter i framtiden så skall hon heta Ella. 😍 Men jag får upp 2 namn som skulle passa bra ihop med sina systrar. 😍 Evelina eller Elvira 💜

Svar: Vi tänkte döpa Elise till Ella först - det är ett himla gulligt namn! Elvira är gulligt som attan! Kram <3
Göteborgsmamman

#6 - Malin

Åh vi hade svårt att välja namn också,tillslut valde vi Elvira:)jag tycker att Sally är väldigt fint annars. Modigt att skaffa barn så tätt, modigt kanske är fel ord, men menar de på ett positivt sätt, och att då ha tre.. jag tycker vi har fullt upp med vår ett åring hehe:)

Svar: Haha, jag förstår absolut vad du menar! :) Jo, det är galet mycket ibland, men också sååå himla kul att få vara med om det de gånger man kan stanna upp och försöka se det utifrån :) Elvira är ett underbart namn - det är inte omöjligt att det får stå och väga mellan det och ett par andra när det börjar bli dags. Kram <3
Göteborgsmamman

#7 - Veronica Wallgren

Vad komiskt att hon är beräknad den 6e maj, det är min födelsedag ;) Tuva eller Thilde är två av mina favoritnamn på flicka :)

Svar: Jag ÄLSKAR Tilde :) Tycker det är så himla fint! Haha, då hoppas jag hon väljer att dela den dagen med dig ;) Kram <3
Göteborgsmamman

#8 - Anonym

Astrid är ett fint namn tycker jag, skulle själv vilja döpa en dotter till det men gubben säger nej. Men det hade fungerat fint med Elise och Julia tycker jag 😊

Svar: Astrid är superfint! Det gillar jag :) Kram <3
Göteborgsmamman

#9 - Malin

Isabel var något vi funderade på innan vi visste att den låg en pojke i magen. Annars tycker jag att Felicia, Clara, Veronica eller Vendela kan passa till Elise och Julia. Men allt är ju självklart en smakfråga! :)

Svar: Isabelle funderade vi på när vi väntade Elise. Eller Isabella. Även Clara stod på listan. Kanske borde återuppta dem igen ... ? Tack för tipsen! Kram <3
Göteborgsmamman

#10 - Beatrice

Angeline och Tuva gillar jag :)

Svar: Åh, fina!! <3 Kram.
Göteborgsmamman

#11 - Frida

Lättare med tjejnamn en kill tyckte jag när jag väntade min Meja. Gillar era namn på era döttrar. Så fina namn. Det var nära att Meja blev en Elise. Men Ellen är fint. Likaså Freja, Estrid och Vilma. Hoppas du/ni gillar något av namnen. :)

Svar: Tjejnamn känns det som om man har miljoner förslag på, men killnamn - ja, då har jag ett par favoriter. Nu får ju de antagligen inte användas, men man vet ju aldrig ;) Meja ÄLSKAR jag! Försöker få sambon att välja det, men han är nog mer för de klassiska namnen. Älskar dock det namnet!
Kram <3
Göteborgsmamman

#12 - Days by Johanna

Nelly, Molly, Ines, Siri, Lovisa, Lea, Line, Tova,

Svar: Åååh, fina!! TACK! Kram <3
Göteborgsmamman

#13 - Maria

Hej! Jag tycker att Manda, Meja eller Julie är fina namn och passar bra ihop med dina dörrars namn. Är själv gravid och funderar över namn, tror däremot att vi väntar en pojk.,vi får se:) lycka till!

Svar: Meja är verkligen ett av mina favoritnamn! Manda och Julie är också vackra :) Tack för tipsen och lycka till med graviditeten - så himla spännande! :) Kram <3
Göteborgsmamman

#14 - Mikaela

Själv har jag en tjej som heter Isolde. Vi har mest svårt att komma övenens om killnamn så blev lättad av att få en tjej andra gången 😀. Har en pojk sedan innan.

Svar: Åh, Tristan och Isolde - såååå fint!! <3 Jag gillar Isolde väldigt mycket. Kram <3
Göteborgsmamman

Samarbetspartners