1. Nu är alla bebiskläder nytvättade och nedlagda i barnens byrå – skööönt! BB-väskan är packad och nu väntar vi bara. Tänk att det kan sätta igång närsomhelst? Galet! Även alla amningsbhar och toppar är på plats och mammatrosorna har gjort entré, haha
     
  2. Tog på mig ett par löpartights häromdagen och fick ett enormt löparsug. Jag sa samtidigt till Fredrick att jag längtar ihjäl mig efter att få dra på mig träningskläderna för att träna och inte för att jag inte får på mig något annat, haha. 
  3. Just nu känner jag att jag äter typ allt som jag vanligtvis avstår ganska starkt från: snabbmat, vitt bröd, något sött varje dag, saft – you name it, I eat it! Haha. Jag har verkligen svurit på att sluta med detta så snart vi gått igenom förlossningen och jag längtar! Visst hade jag kunnat sluta nu, men det känns skönt med en nystart när bebis är ute. Då hinner jag kanske tröttna på godis också – eller? 😉 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

En kommentar

Svara

Ooh va mysigt! 😀 När är du beräknad?
Jag är beräknad den 21/7 🙂 har tvättat up en del kläder. Vill hinna tvätta allt minst två ggr 😛

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *